Lean Services

Lean Services 2017-04-10T16:20:26+00:00

Consultancy

Wilt u dat wij ons inhuren als adviseur, interim manager of projectleider? We laten onze rol in de organisatie altijd aansluiten op uw behoefte.

Lean is namelijk geen doel op zich, maar wel een effectief middel om de doelen van uw organisatie te bereiken. Hoe concreter de doelen, hoe succesvoller het Lean-traject.

Hierbij staat voorop dat we ons snel overbodig maken. Snel, maar wel realistisch. Dat doen we in deze volgorde: voordoen, nadoen, zelf doen. Vanaf de start brengen we onze kennis, vaardigheden en ervaringen over op uw organisatie. Dit betekent namelijk dat uw organisatie uiteindelijk in staat is zelfstandig continu te verbeteren.

Training

Wij leveren graag een bijdrage aan elk initiatief waarbij Lean wordt gebruikt om de kwaliteit te verbeteren en het werkplezier te vergroten. Onze focus is het ontwikkelen van een Lean cultuur via training van medewerkers en management met als doel organisaties te begeleiden in het zelfstandig toepassen van Lean. Trainingen worden door Lean Six Sigma Experts op aanvraag en in company uitgevoerd.

Voor elke training ontvangt u van Lean Six Sigma Experts een gespecificeerde offerte al naar gelang het gewenste niveau en deelnemers aantal. Om het leereffect te maximaliseren, adviseren wij u en uw medewerkers om parallel aan de training te participeren in een verbetertraject.

Coaching

Vaak brengen Lean inspanningen nog niet voldoende resultaten. Na de gebruikelijke goede eerste resultaten zakt het animo weg. De verbeterteams merken dat de hiƫrarchie en huidige cultuur hen in de weg staat. En ze vinden het lastig om dat aan te kaarten en te doorbreken.

Tijdens het coaching traject helpen we u verder te bouwen aan de reeds opgedane praktijkervaring in uw eigen werkomgeving. Door deze coaching bent u nog beter in staat om aan Lean projecten deel te nemen en/of te leiden. U leert zeer effectief door het combineren van divers leerstijlen. De coaching vindt plaats op uw werk en is maatwerk.